{Minnesota-hoito} {Rehab365}

Antti Jaatinen

Automaatioasentaja, lähihoitaja

Antti on mielenterveys- ja päihdetyön lähihoitaja. Ennen hakeutumistaan uudelle alalle, ehti Antti kartuttaa työhistoriaansa sähköalan työtehtävissä yli 15 vuoden ajan. Osaksi Rehab365:n työyhteisöä Antti päätyi opintoihinsa liittyvän harjoittelun kautta. Uuden ammatillisen uransa alkutaipaleella oleva Antti kertoo olevansa innokas kehittymään työssään, mikä heijastuu positiivisesti hänen ennakkoluulottomana suhtautumisenaan kaikkeen tekemiseen.

Raitista elämää Antilla on takanaan yli viisi vuotta. Hän kertoo kokevansa raittiin elämäntavan kaikin puolin edellistä elämänvaihettaan mielekkäämpänä, ja omaan hyvinvointiin satsaamisen myötä ymmärrys myös itseä kohtaan on kasvanut.

Antin vahvuus työssä on kyky aitoon läsnäoloon ja vuorovaikutukseen niin asiakkaita kuin työkavereitaankin kohtaan. Hänen lähtökohtansa toisen ihmisen kohtaamiseen on inhimillinen ja arvostava.

Omasta hyvinvoinnistaan Antti huolehtii liikkumalla luonnossa. Mökkeily ja kalastus ovat lähellä hänen sydäntään, ja onpa Antin nähty saapuvan työpaikallekin virveliä olalla kantaen.

”Tärkeintä elämässä on vapaus.”