Skip to main content
{Minnesota-hoito} {Rehab365}

Elina Larjama

Sosionomi AMK, päihdetyön ammattitutkinto, sosiaaliohjaaja, mielenterveys,-kriisi ja päihdetyön erikoistumisopinnot, henkinen yksilövalmentaja, mindfulnessohjaaja, äänimaljahoitaja.

Elina on pitkän linjan ammattilainen jolla on 25 vuoden työkokemus sosiaalityön kentältä. Pisimmän työuran hän on tehnyt lastensuojelun parissa.

Elinalla on loputon kiinnostus ihmisiin ja hän opiskelee alati uutta ymmärtääkseen ihmisyyden kokonaiskuvaa ja ihmismielen valoja ja varjoja paremmin. Hänellä on kyky kohdata jokainen ihminen lämpimästi ja vahvalla läsnäololla.

Rehab 365:ssa Elinan rooli on toimia läheis- ja perhekurssien ohjaajana sekä läheisten yksilöohjauksessa. Hänellä on omakohtainen kokemus päihdeongelmaisen läheisenä elämisestä ja sen aiheuttamasta läheisriippuvuudesta ja siitä seuranneesta pitkästä toipumisprosessista.

Elinan toive on, että läheiset rohkaistuisivat hoitamaan itseään ja kääntämään lempeän katseen itseään kohti. Hän ajattelee, että ammattilaisen tuki, vertaistuki ja omien voimavarojen etsiminen ovat työkalut joilla oman elämän hallinta palautuu vaikeassakin elämäntilanteessa. Elinan ohjauksessa tavoitteena on myös löytää rauhaa läheisen huolestuneeseen kehoon ja mieleen eri menetelmien avulla.

Vapaa-ajalla perhekeskeinen Elina keskittyy mieluiten tavalliseen arkeen ja äitiyteen. Hän myös tykkää matkustelusta, ruuanlaitosta, hiljaisuuden retriiteistä, rentoutumisesta mökillä ja luonnossa kävelyistä kahden pienen koiransa kanssa.