Skip to main content
{Minnesota-hoito} {Rehab365}

Ossi Rantala

Lähihoitaja, ratkaisukeskeisen lyhytterapian koulutusohjelmassa

Ossia voi vilpittömästi kutsua kokonaisvaltaiseksi riippuvuusilmiön ammattilaiseksi. Vankan osaamisen ja kokemusasiantuntijuuden lisäksi Ossilla on taito olla aidosti läsnä, ja hänet koetaankin turvallisena ja taitavana auttajana toipumispoluilla. Ossi on koulutukseltaan mielenterveys- ja päihdetyön lähihoitaja. Osaamisensa kehittämistä kiinnostuneen Ossin ratkaisukeskeisen lyhytterapian koulutus on loppusuoralla ja valmistuminen häämöttää.

Ossi on kokenut ja suosittu kouluttaja ja hän työskentelee myös kouluissa ehkäisevän päihdetyön näkökulmasta käsin. Ossi on ollut kehittämässä ja käynnistämässä peliriippuvuuteen keskittyvää hoitomallia osaksi Minnesota-mallista laitoskuntoutusta. Ossilla on työskentelynsä tukena myös oma toipumiskokemus päihde- ja peliriippuvuudesta.

Vapaa-ajallaan Ossi pysyy kiireisenä perhearjen pyörityksessä. Lähes fanaattiseksi penkkiurheilijaksi työkavereitten keskuudessa luokiteltu Ossi ottaa kuitenkin aikaa myös omasta hyvinvoinnistaan huolehtimiselle, ja itsehoitoryhmissä käymisen lisäksi hänet saattaa usein tavoittaa myös kuntosalilta tai frisbeegolf -kentältä.