Skip to main content
{Minnesota-hoito} {Rehab365}

Kristiina Silver

Yksikön johtaja, sairaanhoitaja (AMK), terveystieteiden maisteri

Krisse toimii Rehab365:n toimitusjohtajana ja hän huolehtii suurelta osin yrityksen hallinnollisista asioista. Tämän lisäksi Krisse työskentelee Rehabin tiimissä myös sairaanhoitajan roolissa. Krissellä on vahva palveluliiketoiminnan osaaminen ja laaja kokemus asiakassuhteiden hoitamisesta, henkilöstöhallinnosta sekä liiketoiminnan-, myynnin- ja markkinoinnin johtamisesta. Krisse on työskennellyt yli kaksikymmentä vuotta yksityis- ja kuntasektorilla sosiaali- ja terveyspalveluissa. Viime vuosina Krisse on keskittynyt pääasiassa kuntoutuspalveluiden kehittämiseen, sillä hän kokee tärkeänä luoda kuntoutuksen kentälle uusia asiakaslähtöisempiä ja aiempaa paremmin toimivia palvelumalleja.

Krissellä on sairaanhoitajatausta, tutkinnot hänellä on psykiatrian ja perioperatiivisen hoidon aloilta. Työn ohessa Krisse on lisäksi suorittanut terveystieteiden maisterin tutkinnon. Jatkuva osaamisen kehittäminen on Krisselle tärkeää, ja hän onkin hakenut kauppatieteiden opintojen avulla lisää osaamista myös johtamistaitoihinsa.

Krissen perheeseen kuuluu aviopuoliso ja teini-ikäinen poika, jonka alppihiihtoharrastuksen myötä myös Krisse nauttii usein vapaa-ajastaan tunturien juurella. Vastapainoa työhön tuo matkustaminen sekä aktiivinen liikunta.